Mitä on osuustoiminta? -video

Featured Video Play Icon

Suomalaisen osuustoiminnan lyhyt esittelyvideo (1:45) sai ensiesityksensä Pellervon SuomiAreena -keskustelussa 13. heinäkuuta. Pätkän tarkoituksena on kiteyttää osuustoiminnan ydin ja sen yhteiskunnallinen merkitys niin, että asiaa tuntematonkin saa siitä yleiskuvan.

Osuustoiminnan ja keskinäisyyden heikko tunnettuus suuren yleisön keskuudessa on haaste, ja tarve aihepiirin nopealle esittelypaketille koettiin Pellervossa ilmeiseksi. Videosta tehtiin suomen- ja englanninkieliset versiot, jotka ovat kaikkien osuuskuntien vapaasti käytettävissä esimerkiksi oman yritysesittelyn pohjustuksena. Videosta tullaan näkemään Pellervon sosiaalisen median kanavissa näkemään myös lyhyempiä otteita.     

Videon tuotantoyhtiönä toimi Pellervon brändiuudistuksesta edellisenä vuonna vastannut Marker Creative ja apua saatiin MetsäGroupilta, Valiolta ja Osuuskauppa Arinalta.  

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervo NYT. Näkökulma: Hannu Krook, SOK

Mitä ajattelee Pellervon roolista suomalaisessa yhteiskunnassa SOK:n uusi pääjohtaja ja Pellervon uusi hallitusjäsen Hannu Krook? Millaiset odotukset S-ryhmällä on Pellervolle ja millaista osuustoiminnallisuuden lisäarvoa ryhmässä nyt mietitään?

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Sivuston evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.

PHPSESSID, wordpress_test_cookie, tk_tc, tk_ai, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies]

Google Analytics -evästeet

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid
_ga, _gid