Mitä on osuustoiminta? -video

Suomalaisen osuustoiminnan lyhyt esittelyvideo (1:45) sai ensiesityksensä Pellervon SuomiAreena -keskustelussa 13. heinäkuuta. Pätkän tarkoituksena on kiteyttää osuustoiminnan ydin ja sen yhteiskunnallinen merkitys niin, että asiaa tuntematonkin saa siitä yleiskuvan.

Osuustoiminnan ja keskinäisyyden heikko tunnettuus suuren yleisön keskuudessa on haaste, ja tarve aihepiirin nopealle esittelypaketille koettiin Pellervossa ilmeiseksi. Videosta tehtiin suomen- ja englanninkieliset versiot, jotka ovat kaikkien osuuskuntien vapaasti käytettävissä esimerkiksi oman yritysesittelyn pohjustuksena. Videosta tullaan näkemään Pellervon sosiaalisen median kanavissa näkemään myös lyhyempiä otteita.     

Videon tuotantoyhtiönä toimi Pellervon brändiuudistuksesta edellisenä vuonna vastannut Marker Creative ja apua saatiin MetsäGroupilta, Valiolta ja Osuuskauppa Arinalta.  

Jaa artikkeli

Lue myös