Pellervon Päivän Jatkot peruttiin koronatilanteen takia, teema esillä vuosikokouksessa

Syyskuun 30. päivälle valmisteltu Pellervon Päivän Jatkot on päätetty tältä syksyltä perua. Sen piti olla tapahtuma, joka kokoaisi osuustoimintaväen yhteen pitkän koronatauon päätteeksi. Kohtaamisia on kaivattu, sillä Pellervon Päivä on jouduttu järjestämään pelkkänä etätoteutuksena jo kaksi kertaa peräkkäin. 

Koronatilanne ei kuitenkaan elokuussa vastannut toiveita: Ison ihmisjoukon jälleennäkeminen sisätiloissa, maskitta, ei ollut realistinen tavoite alkusyksylle. Niinpä tilaisuuden yhteiseksi osioksi suunniteltu teema Monimuotoisuus yrityksen menestystekijänä päätettiin siirtää ensi kevään Pellervon Päivään. Aiheen osalta kuitenkin päästään hyvään vauhtiin Leena Linnainmaan pitämässä vuosikokousesitelmässä, joka kuullaan 30.9. kello 13-13.30. Sähköisenä pidettävän kokouksen tämä osio striimataan kaikkien nähtäville.   

Aamupäivälle suunniteltu Pienosuuskuntaforum järjestetään virtuaaliversiona 13. lokakuuta. Johdon tapaamiselle haetaan uutta aikaa myöhemmin, sillä se halutaan toteuttaa läsnätilaisuutena.

Pellervon Aamut jatkavat osuustoiminnasta kiinnostuneiden kohtauspaikkana ajankohtaisteemojen äärellä – webinaarikeskusteluja on tarjolla syksylläkin kuukausittain.  

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.