Pellervon Päivän Jatkot peruttiin koronatilanteen takia, teema esillä vuosikokouksessa

Syyskuun 30. päivälle valmisteltu Pellervon Päivän Jatkot on päätetty tältä syksyltä perua. Sen piti olla tapahtuma, joka kokoaisi osuustoimintaväen yhteen pitkän koronatauon päätteeksi. Kohtaamisia on kaivattu, sillä Pellervon Päivä on jouduttu järjestämään pelkkänä etätoteutuksena jo kaksi kertaa peräkkäin. 

Koronatilanne ei kuitenkaan elokuussa vastannut toiveita: Ison ihmisjoukon jälleennäkeminen sisätiloissa, maskitta, ei ollut realistinen tavoite alkusyksylle. Niinpä tilaisuuden yhteiseksi osioksi suunniteltu teema Monimuotoisuus yrityksen menestystekijänä päätettiin siirtää ensi kevään Pellervon Päivään. Aiheen osalta kuitenkin päästään hyvään vauhtiin Leena Linnainmaan pitämässä vuosikokousesitelmässä, joka kuullaan 30.9. kello 13-13.30. Sähköisenä pidettävän kokouksen tämä osio striimataan kaikkien nähtäville.   

Aamupäivälle suunniteltu Pienosuuskuntaforum järjestetään virtuaaliversiona 13. lokakuuta. Johdon tapaamiselle haetaan uutta aikaa myöhemmin, sillä se halutaan toteuttaa läsnätilaisuutena.

Pellervon Aamut jatkavat osuustoiminnasta kiinnostuneiden kohtauspaikkana ajankohtaisteemojen äärellä – webinaarikeskusteluja on tarjolla syksylläkin kuukausittain.  

Jaa artikkeli

Lue myös

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.

Pellervon lausunto EU-yritysvastuudirektiivistä

Osuustoimintakeskus Pellervo ry kannattaa EU-tasoista yritysvastuusääntelyä ja pidämme ehdottoman tärkeänä ja järkevänä, että EU toimii asiassa suunnannäyttäjänä. Direktiiviesitys on kuitenkin laaja ja paikoin vaikeaselkoinen kokonaisuus, jolla on kauaskantoisia vaikutuksia sekä yritysten arvoketjuihin että niitä ympäröivään yhteiskuntaan. Direktiivillä luodaan myös osittain uudenlaista lainsäädäntöä.