Tervetuloa Pellervon Varsinais-Suomen seminaariin 9.2.

Tervetuloa Pellervon Varsinais-Suomen seminaariin maanantaina 9.2.2015 klo 12.30-17.30. Tilaisuus järjestetään Muna Foods Oy:n tiloissa osoitteessa Piispanristi 8, Kaarina. Seminaarin teemoja ovat talouden kuva eduskuntavaalien alla ja kananmuna-alan rakennemuutokset Itämeren ympärillä. Myös Seuran hallitus ja johtoryhmä ovat paikalla.

Seminaari on tarkoitettu erityisesti hallinto- ja toimihenkilöille Varsinais-Suomen osuustoimintaorganisaatioissa sekä muille alueen vaikuttajille ja tiedotusvälineille. Myös muut kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tilaisuus on maksuton.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.