Tervetuloa Pellervon Varsinais-Suomen seminaariin 9.2.

Tervetuloa Pellervon Varsinais-Suomen seminaariin maanantaina 9.2.2015 klo 12.30-17.30. Tilaisuus järjestetään Muna Foods Oy:n tiloissa osoitteessa Piispanristi 8, Kaarina. Seminaarin teemoja ovat talouden kuva eduskuntavaalien alla ja kananmuna-alan rakennemuutokset Itämeren ympärillä. Myös Seuran hallitus ja johtoryhmä ovat paikalla.

Seminaari on tarkoitettu erityisesti hallinto- ja toimihenkilöille Varsinais-Suomen osuustoimintaorganisaatioissa sekä muille alueen vaikuttajille ja tiedotusvälineille. Myös muut kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tilaisuus on maksuton.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.