Pellervo-lehdet nostivat lukijamääriään

Kodin Pellervo ja Maatilan Pellervo nostivat molemmat lukijamääräänsä Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) lukijamäärätilastossa vuonna 2014. Kodin Pellervo oli naisten lehdet -kategoriassa suurin lukijamäärän kasvattaja 9,0 prosentin levikin nostolla. Sen levikki nousi 146 000 lukijaan.

Maatilan Pellervon levikki nousi KMT-tutkimuksessa 6,1 prosenttia 104 000 lukijaan.

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.