Suomalainen Energiaosuuskunta SEO Pellervon jäseneksi

Pellervo-Seuran hallitus hyväksyi Suomalainen Energiaosuuskunnan SEO:n jäsenhakemusken kokouksessaan 6.10.2015.

SEO on 49 huoltoasemayrityksen yhteenliittymä, joka huolehtii jäsentensä polttoainehankinnasta ja markkinoinnista. Siihen kuuluu yhteensä 186 polttoaineen jakelupistettä ja sen liikevaihto on 140 miljoonaa euroa. Osuuskunnalla on yhdeksän työntekijää, mutta SEO-verkoston työllistävä vaikutus liikepaikoilla on yrittäjät mukaan lukien kuitenkin noin 700 henkilöä.

Pellervo-Seuran toimitusjohtaja Sami Karhu iloitsee uudesta jäsenestä, joka edustaa yrittäjäosuustoimintaa. ”Osuustoiminnassa on kehityksen henki päällä. Osuuskuntia käytetään monipuolisesti erilaisissa liikeideoissa, myös yrittäjien välisessä yhteistyössä, tuomaan suuruuden voimaa niin, että yrittäjät pysyvät isäntinä omissa liiketoiminnoissaan. Olemme iloisia, että saimme uuden jäsenen.”

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.