Suomalainen Energiaosuuskunta SEO Pellervon jäseneksi

Pellervo-Seuran hallitus hyväksyi Suomalainen Energiaosuuskunnan SEO:n jäsenhakemusken kokouksessaan 6.10.2015.

SEO on 49 huoltoasemayrityksen yhteenliittymä, joka huolehtii jäsentensä polttoainehankinnasta ja markkinoinnista. Siihen kuuluu yhteensä 186 polttoaineen jakelupistettä ja sen liikevaihto on 140 miljoonaa euroa. Osuuskunnalla on yhdeksän työntekijää, mutta SEO-verkoston työllistävä vaikutus liikepaikoilla on yrittäjät mukaan lukien kuitenkin noin 700 henkilöä.

Pellervo-Seuran toimitusjohtaja Sami Karhu iloitsee uudesta jäsenestä, joka edustaa yrittäjäosuustoimintaa. ”Osuustoiminnassa on kehityksen henki päällä. Osuuskuntia käytetään monipuolisesti erilaisissa liikeideoissa, myös yrittäjien välisessä yhteistyössä, tuomaan suuruuden voimaa niin, että yrittäjät pysyvät isäntinä omissa liiketoiminnoissaan. Olemme iloisia, että saimme uuden jäsenen.”

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.