Timo Komulainen jatkaa Pellervon valtuuskunnan puheenjohtajana

Pellervo-Seuran ry:n valtuuskunta valitsi 11.12.2015 Helsingissä pidetyssä kokouksessaan puheenjohtajakseen edelleen maanviljelysneuvos Timo Komulaisen Nurmeksesta. Komulainen toimii mm. Atria Oyj:n hallituksen jäsenenä ja Jukolan Osuuskaupan hallituksen varapuheenjohtajana.

”Osuustoiminta on hyvin yhteisöllinen yritysmalli, mutta maailmassa ja politiikassa tuntuu esiintyvän hyvin itsekästä ja puoluekeskeistä ajattelua. Toivoisinkin, että poliitikot voisivat ottaa esimerkkiä osuustoiminnan periaatteista tehdessään koko kansakuntaa koskevia päätöksiä”, totesi Timo Komulainen kokouksen avaussanoissaan.

Myös muita henkilövalintoja tehtiin. Valtuuskunnan nykyinen varapuheenjohtaja, Kainuun Osuuspankin toimitusjohtaja Seppo Rytivaara Kajaanista jatkaa tehtävässään.

Hallituksesta erovuorossa olleet metsäneuvos Martti Asunta Kurusta, maanviljelijä Tiina Linnainmaa Hämeenkyröstä sekä maanviljelijä Pentti Santala Kauhajoelta jatkavat Pellervon hallituksessa seuraavan kolmivuotiskauden, joka päättyy 31.12.2018. Martti Asunta jatkaa edelleen myös hallituksen puheenjohtajana ja Tiina Linnainmaa varapuheenjohtajana.

Lisätietoja Pellervosta toimitusjohtaja Sami Karhulta, sami.karhu@pellervo.fi, puh. 0400 545 989.


Martti Asunta. Kuva Riku-Matti Akkanen
*
Tiina Linnainmaa. Kuva Riku-Matti Akkanen

 

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.