Vuosikokous valitsi neljä uutta jäsentä valtuuskuntaan

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous pidettiin Helsingissä 30.syyskuuta. Suurin osa  kokousosanottajista oli kuitenkin läsnä Teamsin välityksellä. Kokouksessa valittiin uudet jäsenet erovuoroisten tilalle Pellervon 29-jäseniseen valtuuskuntaan vuosiksi 2021-2024. 

Tuoreita tekijöitä ovat seinäjokelainen Pasi Pärnänen Munakunnasta, siilinjärveläinen Anna Lappalainen Fabasta, oulunsalolainen Antto Joutsiniemi Tyrnävän Osuuspankista ja riihimäkeläinen Miia Nahkuri Tradekasta.

Vanhoina jäseninä jatkamaan samaksi ajaksi valittiin erovuorossa olleet Ilkka Uusitalo LSO:sta, Juha Paajanen Osuuskunta Metsäliitosta, Timo Hulkko POP Pankkiliitosta, Elina Varamäki S-ryhmästä ja Etelä- Pohjanmaan Osuuskaupasta sekä Kristian Westerholm Finlands Svenska Andelsförbundista.  

Vuosikokouksen puheenjohtajana toiminut Heikki Masalin, osuuskunta Lilithin hallituksen puheenjohtaja, esitti kiitoksensa valtuuskunnasta pois jääville jäsenille eli Faban Tiina Mitikalle, Munakunnan Jarmo Mäntyharjulle, Oulun OP:n Keijo Posiolle ja Tradekan Marjo Kiukkoselle.  

 

Jaa artikkeli

Lue myös