Pellervo palkitsi työntekijöitään: Jarmo Hänniselle ja Hanna Muukalle ansiomerkit

Osuustoimintakeskus Pellervo ry palkitsi työntekijöitään pitkäaikaisesta urasta osuustoiminnan parissa.

Yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänniselle myönnettiin osuustoiminnan kultainen ansiomerkki 30 vuoden palveluksesta osuustoiminnassa. Ennen aloittamistaan Pellervossa lokakuussa 2021 Hänninen on toiminut monipuolisesti uusosuustoiminnan kehittäjänä. Aloitettuaan osuustoimintauransa 80-luvun loppupuolella Helsingin Yliopiston Osuustoimintainstituutin tutkijana hän on toiminut mm. Osuustoiminnan kehittäjät – Coop Finland ry:ssä, Idekoop osuuskunnan toimitusjohtajana sekä Pellervon valtuuskunnan jäsenenä.

Vastuullisuusasiantuntija Hanna Muukalle myönnettiin osuustoiminnan pronssinen ansiomerkki 10 vuoden palveluksesta Pellervossa. Muukka on toiminut ennen nykyistä tehtäväänsä  järjestökoordinaattorina Pellervossa sekä koulutuskoordinaattorina PI-johtamiskoulussa. 

Jaa artikkeli

Lue myös