Pellervo palkitsi työntekijöitään: Jarmo Hänniselle ja Hanna Muukalle ansiomerkit

Osuustoimintakeskus Pellervo ry palkitsi työntekijöitään pitkäaikaisesta urasta osuustoiminnan parissa.

Yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänniselle myönnettiin osuustoiminnan kultainen ansiomerkki 30 vuoden palveluksesta osuustoiminnassa. Ennen aloittamistaan Pellervossa lokakuussa 2021 Hänninen on toiminut monipuolisesti uusosuustoiminnan kehittäjänä. Aloitettuaan osuustoimintauransa 80-luvun loppupuolella Helsingin Yliopiston Osuustoimintainstituutin tutkijana hän on toiminut mm. Osuustoiminnan kehittäjät – Coop Finland ry:ssä, Idekoop osuuskunnan toimitusjohtajana sekä Pellervon valtuuskunnan jäsenenä.

Vastuullisuusasiantuntija Hanna Muukalle myönnettiin osuustoiminnan pronssinen ansiomerkki 10 vuoden palveluksesta Pellervossa. Muukka on toiminut ennen nykyistä tehtäväänsä  järjestökoordinaattorina Pellervossa sekä koulutuskoordinaattorina PI-johtamiskoulussa. 

Jaa artikkeli

Lue myös

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.

Pellervon lausunto EU-yritysvastuudirektiivistä

Osuustoimintakeskus Pellervo ry kannattaa EU-tasoista yritysvastuusääntelyä ja pidämme ehdottoman tärkeänä ja järkevänä, että EU toimii asiassa suunnannäyttäjänä. Direktiiviesitys on kuitenkin laaja ja paikoin vaikeaselkoinen kokonaisuus, jolla on kauaskantoisia vaikutuksia sekä yritysten arvoketjuihin että niitä ympäröivään yhteiskuntaan. Direktiivillä luodaan myös osittain uudenlaista lainsäädäntöä.