Pellervo palkitsi työntekijöitään: Jarmo Hänniselle ja Hanna Muukalle ansiomerkit

Osuustoimintakeskus Pellervo ry palkitsi työntekijöitään pitkäaikaisesta urasta osuustoiminnan parissa.

Yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänniselle myönnettiin osuustoiminnan kultainen ansiomerkki 30 vuoden palveluksesta osuustoiminnassa. Ennen aloittamistaan Pellervossa lokakuussa 2021 Hänninen on toiminut monipuolisesti uusosuustoiminnan kehittäjänä. Aloitettuaan osuustoimintauransa 80-luvun loppupuolella Helsingin Yliopiston Osuustoimintainstituutin tutkijana hän on toiminut mm. Osuustoiminnan kehittäjät – Coop Finland ry:ssä, Idekoop osuuskunnan toimitusjohtajana sekä Pellervon valtuuskunnan jäsenenä.

Vastuullisuusasiantuntija Hanna Muukalle myönnettiin osuustoiminnan pronssinen ansiomerkki 10 vuoden palveluksesta Pellervossa. Muukka on toiminut ennen nykyistä tehtäväänsä  järjestökoordinaattorina Pellervossa sekä koulutuskoordinaattorina PI-johtamiskoulussa. 

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon lausunto kestävyysraportointidirektiivin kansallista implementointia koskevien säännösten alkuvaiheen valmisteluun

Edustamiemme osuustoiminnallisten yritysten osalta pidämme ensisijaisen tärkeänä sitä, että valmistelussa huomioidaan osuustoiminnallisten yritysten osakeyhtiöistä poikkeava liiketoimintamalli. Osana kestävyysraportointidirektiivin kansallista voimaansaattamista tulisi kirjanpitolakiin ottaa säännökset, joiden mukaisesti ryhmärakenteella toimivilla osuuskunnilla on osakeyhtiöitä vastaava mahdollisuus siihen, että yksittäiset  osuuskunnat vapautetaan konsernirakenteella toimivien osakeyhtiöiden tavoin raportointivelvollisuudesta, jos osuuskuntien omistaman keskusyhteisön toimintakertomukseen  sisällytetään omistajaosuuskuntien vastuullisuustiedot.