Jussi Suomaa Pellervon valtuuskunnan varapuheenjohtajaksi

Pellervon valtuuskunnan varapuheenjohtajuus siirtyi perjantaina 10. joulukuuta pidetyssä kokouksessa oululaiselta, SOK:n Matti Pikkaraiselta hattulalaiselle Jussi Suomaalle. Hänen taustayhteisönsä on osuuskauppa Hämeenmaa, jonka hallituksen jäsen hän on. Valtuuskunnassa on 29 jäsentä. 

Hallituksen jäsenistä valtuuskunta valitsi jatkamaan kaikki erovuoroiset eli Tiina Linnainmaa Länsimaidosta, Vesa Kaunisto Valiolta ja Jussi Linnaranta Metsäliitosta.

Lue lisää Jussi Suomaasta OT-lehdestä

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.