Jussi Suomaa Pellervon valtuuskunnan varapuheenjohtajaksi

Pellervon valtuuskunnan varapuheenjohtajuus siirtyi perjantaina 10. joulukuuta pidetyssä kokouksessa oululaiselta, SOK:n Matti Pikkaraiselta hattulalaiselle Jussi Suomaalle. Hänen taustayhteisönsä on osuuskauppa Hämeenmaa, jonka hallituksen jäsen hän on. Valtuuskunnassa on 29 jäsentä. 

Hallituksen jäsenistä valtuuskunta valitsi jatkamaan kaikki erovuoroiset eli Tiina Linnainmaa Länsimaidosta, Vesa Kaunisto Valiolta ja Jussi Linnaranta Metsäliitosta.

Lue lisää Jussi Suomaasta OT-lehdestä

Jaa artikkeli

Lue myös

Osuustoiminnan identiteetin päivitystyö käynnistyi

ICA eli Maailman osuustoimintajärjestö on päättänyt aloittaa osuustoiminnan arvojen ja periaatteitten tarkastelun. Työtä ohjaamaan nimettiin 20 hengen asiantuntijakomitea, jonka jäsenistä suomalaisia on peräti kaksi: Johtamisen professori Anu Puusa Itä-Suomen yliopistosta ja Helsingin yliopistosta äskettäin eläköitynyt oikeustieteen dosentti Hagen Henry.