Jukka Peltokoski ja Timo Santavuo nousivat uusina jäseninä valtuuskuntaan

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokouksessa päätettiin myös valtuuskunnan jäsenistä. Kokonaan uusina aloittavat asianajaja Timo Santavuo Porista S-ryhmästä kaupan alan edustajana (2022-2023) ja koulutustuottaja Jukka Peltokoski Tampereelta Coop Finlandin eli uusosuustoiminnan edustajana (2022-2025).

Erovuoroisista seuraavat valittiin jatkamaan toimikaudelle 2022-2025:

  • Elintarvikeala: Mikko Korte, Laaksojen Maitokunta, Arlan tuottajat; Katariina Lampela, Osuuskunta Pohjolan Maito, Valioryhmä; Pentti Suokannas, Osuuskunta Tuottajain Maito, Valioryhmä
  • Finanssiala: Jaakko Halkilahti, LähiTapiola, Etelä Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola -ryhmä; Seppo Kietäväinen, Suur-Savon Osuuspankki, OP-ryhmä; Antti Turkka, Oulun Osuuspankki, OP-ryhmä
  • Kaupan ala: Jussi Suomaa, Osuuskauppa Hämeenmaa, S-ryhmä
Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.