Jukka Peltokoski ja Timo Santavuo nousivat uusina jäseninä valtuuskuntaan

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokouksessa päätettiin myös valtuuskunnan jäsenistä. Kokonaan uusina aloittavat asianajaja Timo Santavuo Porista S-ryhmästä kaupan alan edustajana (2022-2023) ja koulutustuottaja Jukka Peltokoski Tampereelta Coop Finlandin eli uusosuustoiminnan edustajana (2022-2025).

Erovuoroisista seuraavat valittiin jatkamaan toimikaudelle 2022-2025:

  • Elintarvikeala: Mikko Korte, Laaksojen Maitokunta, Arlan tuottajat; Katariina Lampela, Osuuskunta Pohjolan Maito, Valioryhmä; Pentti Suokannas, Osuuskunta Tuottajain Maito, Valioryhmä
  • Finanssiala: Jaakko Halkilahti, LähiTapiola, Etelä Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola -ryhmä; Seppo Kietäväinen, Suur-Savon Osuuspankki, OP-ryhmä; Antti Turkka, Oulun Osuuspankki, OP-ryhmä
  • Kaupan ala: Jussi Suomaa, Osuuskauppa Hämeenmaa, S-ryhmä
Jaa artikkeli

Lue myös

Vastaa osuustoimintaidentiteetti-kyselyyn

ICA on käynnistänyy laajan uudelleenarviointiprosessin, jonka tarkoituksena on syventää osuuskuntaidentiteettiä ja selvittää, kuinka hyvin julkilausuma on kestänyt aikaa. CA haluaa osallistaa koko globaalia osuustoimintayhteisöä identiteetin uudelleenarviointityössä. Työn avuksi on tehty kysely, johon toivotaan vastauksia osuustoimijoilta ympäri maailman: niin rivijäseniltä, työntekijöiltä kuin osuustoimintaan enemmänkin perehtyneiltä asiantuntijoilta.