Pellervo hakee korkeakouluharjoittelijaa

Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervo etsii korkeakouluharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan alkaen maalis-toukokuussa 2024. Harjoittelun kokoaikainen kesto on 2-3 kuukautta, mutta työtunnit voi jakaa haluamallaan tavalla 20-37,5 viikkotunniksi.

Harjoittelijan tehtävänä on selvittää lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa toimivien oppilaitos- ja opiskelijaosuuskuntien nykytilaa ja kehittämistarpeita. Harjoittelijan mahdollinen opinnäytetyö ja tämä selvitys ovat yhdistettävissä ja Pellervo tarjoaa siihen osaltaan tarvittavan tuen ja ohjauksen.

Korkeakouluharjoittelijan tehtäviin kuuluu lisäksi Pellervon ”Osuustoiminta oppilaitoksiin – nuoret, yrittäjyys & tulevaisuuden taloustaidot” – kehittämisprojektiin osallistuminen ja muut aiheeseen liittyvät, avustavat työtehtävät.

Odotamme:

 • oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • valmiutta käyttää perustason tilastollisia työkaluja, toimisto-ohjelmia ja viestintävälineitä

Katsomme eduksi:

 • osuustoiminnan tuntemusta
 • aiheeseen soveltuvia opintoja esimerkiksi kasvatustieteiden, liiketalouden tai yrittäjyyden alueelta
 • osaamista ja kokemusta laadukkaasta ja luotettavasta tiedonhankinnasta, laajojen tietomäärien käsittelystä ja analysoinnista sekä tietoturvallisuuden ymmärtämistä
 • kokemusta projektityöskentelystä

Tarjoamme:

 • näköalapaikan suomalaiseen talous- ja yrityselämään
 • nykyaikaiset ja viihtyisät toimitilat Helsingin keskustassa
 • tuetun ruokailun
 • liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden
 • mukavan asiantuntijatyöyhteisön

Työskentelet osana Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervon työyhteisöä.

Palkkaus on TES:in mukainen, sovellettava työehtosopimus on Medialiiton ja Ammattiliitto Pron välinen viestinnän toimihenkilöitä koskeva sopimus.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään perjantaina 23.2.2024 osoitteeseen rekry@pellervo.fi

Lisätietoja tehtävästä sekä kysymykset erityistarpeista liittyen esimerkiksi työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin antaa toimitusjohtaja Mari Kokko,
mari.kokko@pellervo.fi tai p. 040 521 2124.

Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervo ry on osuuskuntien keskusjärjestö. Suomalaisista aikuisista yli 90 % on omistajajäsenenä ainakin yhdessä osuuskunnassa, -kaupassa, -pankissa tai keskinäisessä vakuutusyhtiössä. Näiden yritysten liiketoiminnan tavoitteena on tuottaa jäsenilleen kestävää hyötyä, ei mahdollisimman suuria voittoja. www.pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lue myös

Data ja yhteistyö – näihin kiteytyy niin suurten kuin pienten yritysten vastuullisuustyö lähivuosina

Yritysten toimintakenttä on valtavassa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä kestävyyssääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Pellervo järjesti 18.1. tilaisuuden, jossa keskusteltiin siitä mitä pk-yritykset voivat odottaa ja miten niiden tulisi toimia jo nyt ja erityisesti tulevaisuudessa, jotta niiden toimintaedellytykset markkinoilla säilyvät

Petri Pitkänen jatkaa Pellervon hallituksen puheenjohtajana

Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervon hallituksen puheenjohtajaksi on nimetty LähiTapiola -ryhmän johtaja, espoolainen Petri Pitkänen. Hänen valintansa uudelle kolmevuotiskaudelle eli vuosiksi 2023-26 hallituksessa teki järjestön valtuuskunta, joka kokousti perjantaina Helsingissä.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Sivuston evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.

PHPSESSID, wordpress_test_cookie, tk_tc, tk_ai, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies]

Google Analytics -evästeet

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid
_ga, _gid