Pienosuuskuntien kehittämispäivä 19.9. Helsingissä

Pienosuuskuntien Kehittämispäivä järjestetään tiistaina 19.9. klo 9–16.15 Pellervon toimistolla Helsingissä. Tapahtuma tarjoaa pienosuuskuntien jäsenille ja hallituksissa toimiville ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa talousosaamistaan ja syventyä vastuullisuuden maailmaan.

Aamupäivällä osallistujat saavat arvokasta tietoa osuuskunnan taloudellisesta suorituskyvystä PI-johtamiskoulun toimitusjohtaja Pauli Keräsen johdolla. Iltapäivällä yritysvastuun kehittämisen asiantuntija Niina Suuronen ja kestävän tulevaisuuden oivalluttaja Silja Huttunen vetävät vastuullisuustyöpajan, jossa keskitytään osuuskuntien vastuullisuuden kehittämiseen.

Tilaisuus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden osuustoimijoiden kanssa ja vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Osallistujamäärä on rajattu, joten kiinnostuneiden kannattaa varata paikkansa nopeasti.

Pellervo ei enää järjestä Pienosuuskuntaforumia, vaan tämä tilaisuus korvaa sen. Lisäksi järjestetään pienosuuskunnille suunnattuja webinaareja.

Tapahtuman hinta on 49 e, joka sisältää lounaan ja kahvitarjoilut.

Jaa artikkeli

Lue myös