Muutosten sähköinen ilmoittaminen kaupparekisteriin ja Verohallintoon laajenee

Verhohallinto ja kaupparekisteri tiedottivat,  että muutosten ilmoittaminen sähköisesti kaupparekisteriin ja Verohallinnon rekistereihin laajenee 24.2.2016. Sähköiset ilmoitukset tehdään PRH:n ja Verohallinnon yhteisessä YTJ-palvelussa. Myös osuuskunnat ja osuuspankit voivat jatkossa ilmoittaa mm. sääntömuutokset sähköisesti.

Myös yrityksen edustajien muutoksen sekä toiminimi, rinnakkaistoiminimi ja aputoiminimi -ilmoituksen tekeminen sähköisesti mahdollistuu.

Yritykset voivat jatkossa ilmoittaa myös muutoksen arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin. Lisäksi Verohallinnolle voidaan ilmoittaa sähköisesti uusi päätoimiala.

Lisätietoja PRH:n verkkosivuilta (www.prh.fi/), Verohallinnon verkkosivuilta (www.vero.fi/), sekä www.ytj.fi/.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Metsä Group historiallisessa käännekohdassa – ottaa käyttöön uudistavan metsätalouden periaatteet

Metsä Groupin tavoitteena on, että suomalainen metsäomaisuus siirtyy seuraavalle sukupolvelle elinvoimaisempana, monimuotoisempana ja ilmastokestävämpänä kuin se on aikanaan nykyisille omistajille tullut. Uudistava metsätalous tarkoittaa talouskasvun ja luontopääoman vahvistamisen rinnakkaiseloa. Tavoite on merkittävä koko Suomelle, sillä Metsä Groupin emoyhtiön Metsäliitto Osuuskunnan jäsenet omistavat noin puolet Suomen yksityismetsistä.