Huhtikuussa aloittavalla Helsingin Seudun Osuuspankilla jo 100 000 tulevaa omistaja-asiakasta

OP Helsingin (Helsingin Seudun Osuuspankki) omistaja-asiakkaaksi on voinut liittyä 25.1.2016 lähtien yhden euron hintaan. Normaalisti jäsenyys maksaa sata euroa. Nyt jo 100 000 pääkaupunkiseutulaista on liittynyt OP Helsingin tuleviksi omistaja-asiakkaiksi. 

”Tavoitteemme on saada OP Helsingille vähintään 150 000 uutta omistaja-asiakasta vuoden 2016 aikana”, kertoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

OP Helsinki on osallistanut syksyn ja talven aikana asiakkaitaan ideoimaan uuden ajan urbaania osuustoiminnallista pankkia.

”Asiakkaat ovat ottaneet mahdollisuuden kehittää omaa pankkiaan vastaan suurella innolla. Saamamme palautteen perusteella OP Helsingistä halutaan rakentaa asiakkaita joustavasti ja modernisti palveleva, ihmisläheinen pankki”, Pölönen sanoo.

OP Helsinki haluaa olla pääkaupunkiseudun suurin pankki vuoteen 2025 mennessä. OPn markkinaosuus pääkaupunkiseudun pankki- ja vahinkovakuutusasiakkaissa on tällä hetkellä noin 28 prosenttia.

”Kotimaisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat arvoja, joita asiakkaat tuntuvat tänä päivänä arvostavan pankin valinnassaan”, kertoo Pölönen.

OP Helsingin omistaja-asiakkaaksi voi liittyä 1 eurolla 31.3.2016 asti. Liittyminen edellyttää OP-bonusasiakkuutta.

Helsingin OP Pankki Oy muuttuu Osuuspankiksi 1.4.2016. Pankin nimeksi tulee Helsingin Seudun Osuuspankki eli OP Helsinki. OP Helsinki kuuluu tällä hetkellä tytäryhtiönä OP Ryhmän keskusyhteisökonserniin. OP Helsinki keskittyy palvelemaan henkilöasiakkaita ja OP Yrityspankki keskittyy palvelemaan yritysasiakkaita

Jaa artikkeli

Lue myös

Luontokadon pysäyttäminen vaatii suuryrityksiltä ja finanssialalta välittömiä toimia – OP Ryhmä julkaisee tiekartan luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi

Suuryritykset ovat alkaneet kiinnittää huomiota luontokadon pysäyttämiseen, selviää OP:n Suuryritystutkimuksesta. Edistääkseen luonnon monimuotoisuutta sekä paikallisesti että asiakasvaikutustensa osalta OP Ryhmä julkaisee luonnon monimuotoisuuden tiekartan. Tiekartta on osa OP Ryhmän vastuullisuusohjelman toteutusta ja sisältää toimenpiteet, joilla luonnon monimuotoisuutta edistetään OP Ryhmässä lähivuosina.

S-ryhmä kehittää vesivastuutyötään – Yritysten yhteinen vesihanke käynnistyy ennätyskuivuudesta kärsineessä Espanjassa

Ruoantuotanto kärsii ilmastonmuutoksen voimistamista sään ääri-ilmiöistä, kuten tulvista ja lisääntyvistä kuivuusjaksoista. Ratkaisuja kestävään vedenkäyttöön etsitään nyt myös uudenlaisessa yritysten välisessä yhteistyössä. S-ryhmä, pohjoismaisten osuustoiminnallisten yritysten hankintayhtiö Coop Trading sekä kolme muuta eurooppalaista kaupparyhmää osallistuvat kestävään vedenkäyttöön liittyvään pilotointihankkeeseen. Hanke toteutetaan vesikriittisellä Huelvan ja Doñanan alueella Etelä-Espanjassa.