Työtä ilman välikäsiä – Tanner-seminaari 2015

Väinö Tanner-Säätiön Tanner-seminaarin teemana ovat työn tekemisen uudet muodot meneillään olevassa murroksessa. Seminaari järjestetään 24.9.2015 kello 10-13 Helsingin yliopiston suuressa juhlasalissa (Unioninkatu 34).

Seminaarissa puhuvat muun muassa professorit Alf Rehn ja Markku Kuisma, dosentti Tapio Bergholm, toimitusjohtaja Heikki Salo, Valomo Cooperative, toimitusjohtaja Hannu Laitinen, Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO), asiantuntija Johanna Singh, Eezy, toimitusjohtaja Jarmo Hänninen, Idekoop ja työläinen Kaarle Hurtig. Puhetta johtaa FT Lasse Lehtinen.

Seminaarin alussa on katsaus osuustoiminnallisen yritystoiminnan syntyyn ja kehitykseen, kun Suomea rakennettiin. Seminaarin jälkimmäisessä osassa visioidaan ja esitellään uusia työn ja itsensä työllistämisen muotoja uudelleen nousevasta osuustoiminnasta erilaisiin internetin mahdollistamiin työllistymisen ja yrittämisen muotoihin ja niiden tulevaisuuden näkymiin.

Seminaari on maksuton. Osa paikoista on varattu kutsuvieraille.

Seminaarin järjestää Väinö Tannerin säätiö yhteistyössä Pellervo-Seuran kanssa.

Ilmoittaudu tästä: http://ilmot.net/ilmo.aspx?code=TAN2015

Ilmoittautuminen suljetaan 23.9.2015 klo 16.

Lisätiedot:Tanner-Säätiön asiamies Jyrki Jauhiainen, info@vainotannerinsaatio.fi ja 050 340 9112.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.