Uudistunut Osuustoiminta-lehti ilmestyi

Juuri ilmestynyt OT-lehti on täysin uudistunut. Lehdeltä toivottiin uudistuksen pohjaksi tehdyissä lukijakyselyissä kevyempää lukukokemusta ja modernimpaa ulkoasua. Sisällöllisesti toiveissa oli saada lisää esimerkiksi yritysreportaaseja ja menestystarinoita sekä toimintaympäristön muutosta käsitteleviä artikkeleita ja talousaiheita.

”Näihin toiveisiin pyrimme vastaamaan. Tavoitteenamme on tarjota sisältöä, joka innostaa ja luo menestystä. Punaisena lankanamme on pitää kiinni asiantuntijuudesta, monipuolisuudesta ja omaperäisyydestäkin”, Pellervo-Media Oy:n vastaava päätoimittaja Anna Malk kertoo.

Kussakin numerossa on teema, jota käsitellään monissa lehden artikkeleissa.

”Viisi kertaa vuodessa ilmestyvän OT-lehden perustehtävä osuustoiminta- ja keskinäisten yritysten johdon ja hallinnon talouslehtenä säilyy. Lehtemme tavoittaa kaikki osuustoiminnan lohkot Suomessa tuottajaosuustoiminnasta kauppoihin, vakuutusyhtiöihin, pankkeihin sekä pk-sektorin osuuskuntiin”, toteaa OT-lehden toimituspäällikkö Riku-Matti Akkanen.

Vuosittain ilmestyvään Vuosikirja-erikoisnumeroon OT-lehden analyytikkotiimi laatii kattavat yritysanalyysit keskeisistä osuustoimintayrityksistä.

Lehden konseptin uudistamistyössä toimitusta tukivat Otavamedia OMAn asiantuntijat, tuottaja Anne Penttilä ja AD Nora Kolari.

Lue lisää www.otlehti.fi

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.