Webinaari: Tekoäly ruokajärjestelmässä ja kestävät liiketoimintamallit

Euroopan maatalousosuuskuntien etujärjestö Cogeca järjestää 12.tammikuuta klo 15:30-18:30 Suomen aikaa webinaarin tekoälystä ruoka- ja maataloustuotantojärjestelmässä (Cogeca Presidency Business Forum on “Artificial Intelligence in the Agri-Food System: Rethinking Sustainable Business Models”).

Tapahtumassa kuullaan kuinka tekoäly, digitalisaatio ja datan tehokas käyttö mullistavat ruokaketjun liiketoimintamallit ja prosessit. Muutos tulee korostamaan maatalousosuuskuntien keskeistä roolia koko alan ohjaamisessa kohti uusien digitaalisten tekniikoiden käyttöönottoa.

Verkkoseminaarissa korostetaan myös, kuinka maatalous- ja elintarvikeyrityksiltä vaaditaan yhä enemmän ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin ja uusiin innovaatioihin ekosysteemin eheyden säilyttämiseksi ja luonnonvarojen käytön parantamiseksi.

Katso tarkempi ohjelma: Draft_Programme.

Ilmoittaudu tapahtumaan 7.1. mennessä. Vain rekisteröityneille lähetetään osallistumislinkki (KUDO).

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien kehittämispäivä 19.9. Helsingissä

Pienosuuskuntien Kehittämispäivä järjestetään tiistaina 19.9. klo 9–16.15 Pellervon toimistolla Helsingissä. Tapahtuma tarjoaa pienosuuskuntien jäsenille ja hallituksissa toimiville ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa talousosaamistaan ja syventyä vastuullisuuden maailmaan.