Uutiskirje 22.12.

Uutiskirjeessä:

  • Hyvää Joulua Pellervosta!
  • MEP Näkokulma osuustoimintaan: Alviina Alametsä
  • Seuraavissa Pellervon Aamuissa aiheina naiset hallinnossa ja yritysmallin tunnettuus
  • OT-lehti 5/20 ilmestyi: Aiheena mm. Vahvat omistajat kirittävät Atriaa
  • Cogecan webinaari: Tekoäly ruokajärjestelmässä ja kestävät liiketoimintamalli

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.