PI-johtamiskoulu hakee uutta toimitusjohtajaa

PI-johtamiskoulu on Pellervo-Instituutti Oy:n koulutus- ja kehittämistoiminnan osaamiskeskus, joka on keskittynyt jäsenpohjaisten organisaatioiden kouluttamiseen. Toimitusjohtajan ohella resursseina ovat kumppanuusyritykset, laaja kouluttajaverkosto sekä omistajayhteisöjen, Osuustoimintakeskus Pellervon ja MTK ry:n osaaminen. Toimipaikkamme on Helsingin ydinkeskustassa Simonkatu 6:ssa. www.johtamiskoulu.fi

Näemme mahdollisuuksia osuustoimintayritysten ja muiden jäsenpohjaisten organisaatioiden kouluttamisessa ja valmentamisessa. Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme Sinua

TOIMITUSJOHTAJA

Ydinliiketoimintaamme on jäsenpohjaisten organisaatioiden ja erityisesti osuuskuntien ja niiden hallintohenkilöiden osaamisen ja strategisen ajattelun kehittäminen. Sen ohella sinulla on hyvä olla jokin muu vahva osaamisalue, jolle pystyt tuotteistamaan valmennusratkaisuja yhtiömuotoisille asiakkaillemme.

Vastaat PI-johtamiskoulun koulutustoiminnan kokonaisuudesta sekä asiakkuus- ja kumppanuusstrategian toteuttamisesta toimien myös itse kouluttajana ja valmentajana. Vastaat yhtiön taloudesta ja hallinnosta sekä palvelujemme myynnistä.

Näet ympärilläsi mahdollisuuksia, joihin tarttumalla kykenet kehittämään asiakkaita hyödyttäviä ja liiketaloudellisesti kannattavia koulutuspalveluja sekä uudistamaan nykyisiä toimintamallejamme. Pystyt tarjoamaan koulutuksellisia ratkaisuja jäsenpohjaisten yritysten kilpailuetujen kehittämiseen sekä luottamushallinnon ja johtoryhmien osaamisen lisäämiseen yhdessä kumppanuusverkostomme kanssa. Olet joustava ja tehokas, sinulla on asiakkaitamme kiinnostavaa osaamista ja hallitset hyvin myös digitaaliset oppimisalustat ja koulutustyökalut.

Sinulla on vahvaa työkokemusta liike-elämästä. Kykenet henkilökohtaisesti tuomaan yhtiöön jotain uutta, kuten strategian, johtamisen, viestinnän, taloudenhallinnan tai hallitustyöskentelyn koulutusosaamista. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja myyntitaidot sekä ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tarvitset vahvan kyvyn strategiseen asiakkuusajatteluun. Osaat hyödyntää ja kehittää osaamis- ja asiakaskumppanuuksia sekä nykyaikaisia asiakkuusjärjestelmiä.

Olet yhteistyökykyinen ammattilainen, joka työskentelee määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti saavuttaen näin parhaan tuloksen. Osaat organisoida ja kantaa itsenäisesti vastuuta. Etunasi on, jos tunnet osuustoimintaa tai asiakkaittemme toimialoja. Hallitset englannin, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan ja työn kiinnostavien asiakkaiden parissa.

Kiinnostuitko? Luottamuksellisia lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Heikki Laurinen puh. 040 520 0260. Lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.9.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Jaa artikkeli

Lue myös