Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

Syyskausi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä. Tulkaa tutustumaan, vaikka kokoustamaankin oman aiheenne parissa!

Uusi toimitusjohtajamme Mari Kokko aloittaa 1.9. Hänen johdollaan uudistamme myös strategiaamme.

Kiitän tässä vaiheessa jokaista Pellervon jäsentä hyvästä yhteistyöstä! Tästä on hyvä jatkaa.

Kari Huhtala
vt. toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.

Uutiskirje 29.3. On uuden aika!

Koronaviruksen variantit ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan luovat talouteen ja yhteiskuntaan poikkeustilan tuntua. Huoltovarmuuden, kotimaisen omistuksen ja osuustoiminnan merkitys vain korostuvat.