Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

Syyskausi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä. Tulkaa tutustumaan, vaikka kokoustamaankin oman aiheenne parissa!

Uusi toimitusjohtajamme Mari Kokko aloittaa 1.9. Hänen johdollaan uudistamme myös strategiaamme.

Kiitän tässä vaiheessa jokaista Pellervon jäsentä hyvästä yhteistyöstä! Tästä on hyvä jatkaa.

Kari Huhtala
vt. toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.