Uutiskirje 16.12. – Aluevaalit: Puhutaan osuuskunnista

Ensi vuoden aikana suomalaiset kunnat uudistuvat merkittävästi: tammikuun aluevaalit toimivat lähtölaukauksena resurssien uusjaolle. Hyvinvointialueet ryhtyvät organisoimaan sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluita, jolloin kunnille jää paljon aiempaa enemmän voimavaroja miettiä elinvoimakysymyksiä.

Pidetään yhdessä huolta, että osuuskunnat ovat näissä yhteyksissä esillä! Yritysmalli sopii erinomaisesti sekä palvelujen tuottamiseen että elinvoiman vahvistamiseen.

Vuosi lähestyy loppuaan. On aika kiittää kaikkia lämpimästi teitä, joiden kanssa olemme saaneet tänä vuonna olla yhdessä edistämässä osuustoimintaa monin eri tavoin! Joulukorttirahat annamme tänä vuonna Kotimaanapu ry:n eJoulukuusi-keräykseen.

Hyvää ja Rauhallista Joulunaikaa!

Sami Karhu
toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.