Uutiskirje 16.12. – Aluevaalit: Puhutaan osuuskunnista

Ensi vuoden aikana suomalaiset kunnat uudistuvat merkittävästi: tammikuun aluevaalit toimivat lähtölaukauksena resurssien uusjaolle. Hyvinvointialueet ryhtyvät organisoimaan sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluita, jolloin kunnille jää paljon aiempaa enemmän voimavaroja miettiä elinvoimakysymyksiä.

Pidetään yhdessä huolta, että osuuskunnat ovat näissä yhteyksissä esillä! Yritysmalli sopii erinomaisesti sekä palvelujen tuottamiseen että elinvoiman vahvistamiseen.

Vuosi lähestyy loppuaan. On aika kiittää kaikkia lämpimästi teitä, joiden kanssa olemme saaneet tänä vuonna olla yhdessä edistämässä osuustoimintaa monin eri tavoin! Joulukorttirahat annamme tänä vuonna Kotimaanapu ry:n eJoulukuusi-keräykseen.

Hyvää ja Rauhallista Joulunaikaa!

Sami Karhu
toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.