Uutiskirje 27.9. Uteliaana uuden ääressä

Uuteen tehtävään tarttuessa uteliaisuuden liekki roihuaa. On uuden tiedon, näkökulmien ja ihmisten äärellä. Erilaisia palasia yhdistämällä rakentaa itselleen kokonaiskuvaa ja askeleita eteenpäin.  

Ensimmäisinä viikkoina Pellervon toimitusjohtajana olen iloinnut ajatuksia herättävistä keskusteluhetkistä, uusien työkavereiden kanssa asioiden pallottelusta ja osuuskunta-aineistoon perehtymisestä. Tutuksi ovat tulleet ihmiset, osuustoiminnan historia, nykytila ja tulevaisuuden odotukset. Samalla tiedostaa, että on alkumatkassa tehtävässään ja asioiden osalta.  

Uteliaisuuden liekin ylläpitäminen on itselleni ollut tavoite työssä ja vapaa-ajalla. Samaa liekkiä toivon pystyväni puhaltamaan osuuskuntatoimintaan. Uteliaisuus synnyttää uusia oivalluksia ja yhdessä tekemistä sekä vie asioita eteenpäin. Miksi-kysymyksen esittämisen tarkoitus on rakentaa uutta eikä kyseenalaistaa.  

Tavoitteeni on, että Pellervo on luotettu osuuskuntien yhdistäjä ja vahva vaikuttaja.   

Uuden äärellä uteliaana,

Mari Kokko
Pellervon toimitusjohtaja

P.S. Vierailen tutustumassa osuuskuntiin tai emännöin vierailuja Simonkadulla. Ole yhteydessä!

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.