Uutiskirje 27.9. Uteliaana uuden ääressä

Uuteen tehtävään tarttuessa uteliaisuuden liekki roihuaa. On uuden tiedon, näkökulmien ja ihmisten äärellä. Erilaisia palasia yhdistämällä rakentaa itselleen kokonaiskuvaa ja askeleita eteenpäin.  

Ensimmäisinä viikkoina Pellervon toimitusjohtajana olen iloinnut ajatuksia herättävistä keskusteluhetkistä, uusien työkavereiden kanssa asioiden pallottelusta ja osuuskunta-aineistoon perehtymisestä. Tutuksi ovat tulleet ihmiset, osuustoiminnan historia, nykytila ja tulevaisuuden odotukset. Samalla tiedostaa, että on alkumatkassa tehtävässään ja asioiden osalta.  

Uteliaisuuden liekin ylläpitäminen on itselleni ollut tavoite työssä ja vapaa-ajalla. Samaa liekkiä toivon pystyväni puhaltamaan osuuskuntatoimintaan. Uteliaisuus synnyttää uusia oivalluksia ja yhdessä tekemistä sekä vie asioita eteenpäin. Miksi-kysymyksen esittämisen tarkoitus on rakentaa uutta eikä kyseenalaistaa.  

Tavoitteeni on, että Pellervo on luotettu osuuskuntien yhdistäjä ja vahva vaikuttaja.   

Uuden äärellä uteliaana,

Mari Kokko
Pellervon toimitusjohtaja

P.S. Vierailen tutustumassa osuuskuntiin tai emännöin vierailuja Simonkadulla. Ole yhteydessä!

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Hyvää joulua!

Vuodenkierto lähenee päätepistettään. Kohta koittaa hetki, jolloin vetäydymme kukin tavallamme...

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.