Pellervon vuosikokous siirtyy koronan takia myöhemmäksi

Pellervon sääntöjen mukaan kokous on pidettävä toukokuun loppuun mennessä. Jos kuitenkin viime vuoden tapaan kokouksia koskevaan poikkeuslakiin lisätään mahdollisuus poiketa lain tai sääntöjen mukaisesta määräajasta ja koronatilanne sitä edellyttää, kokous voidaan siirtää pidettäväksi myöhemmin kesän tai syksyn aikana.

Valtuuskunta antoi valtuuskunnan puheenjohtajalle valtuudet määritellä kokouksen tarkempi ajankohta, jota harkittaessa tulee tietenkin huomioida Pellervon säännöt, mahdollinen kokouksia koskevan poikkeuslain säännökset sekä koronaepidemiasta johtuvat rajoitukset.

Kutsu vuosikokoukseen tullaan toimittamaan jäsenille hyvissä ajoin joko postitse tai sähköpostitse Pellervon jäsenrekisterissä olevaan osoitteeseen. Myös täällä Pellervon verkkosivuilla uutisoidaan tietenkin uudesta ajankohdasta heti, kun se on päätetty.

Pellervon Päivä järjestetään sen sijaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti huhtikuun 14. päivä kello 10-12.30 verkkotapahtumana. Tulevaisuuskeskustelua ei korona haittaa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vastaa kyselyyn: tuleeko osuustoiminnan arvoja ja periaatteita muuttaa?

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus ilmaista oma mielipide ja vaikuttaa osuuskuntaidentiteetin määrittelyyn. Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on aloittanut 2021 arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää tulisiko osuuskunnan määritelmää tai osuustoiminnan periaatteita ja arvoja muuttaa.  ICA teki oman kyselynsä vuosi sitten, mutta Pellervo kartoittaa nyt suomenkielisellä kyselyllään suomalaisten näkemyksiä osuuskuntaidentiteetistä.