Osuustoimintakeskus Pellervon julkilausuma Ukrainan sodasta

Julkilausuma 3.3.2022
Osuustoimintakeskus Pellervo ry

”Osuustoimintayritysten keskusjärjestö Pellervo tuomitsee jyrkästi Venäjän sotatoimet Ukrainassa. Kehotamme jäseniämme arvioimaan, miten tämä näkyy heidän toiminnassaan käytännössä. Jokainen käytettävissä oleva keino ukrainalaisten auttamiseksi on nyt hyödynnettävä.

Osuustoimintamuotoisten yritysten periaatteena on käyttää taloudellista vaikutusvaltaa yhteisen edun saavuttamiseksi. Nyt ajankohtaista on yhdistää voimat ukrainalaisten auttamiseksi ja tukemiseksi.”

Omalta osaltaan Pellervo on jo lahjoittanut Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon 10 000 euroa. 

2.3.2022 Osuustoimintayritykset reagoivat Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan – venäläiset tuotteet pois valikoimista, viennin ja yhteistyön lopettamista, rahalahjoituksia

2.3.2022 Osuustoiminta on sotaa vastaan – järjestöt eri puolilla tuomitsevat Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja muistuttavat osuustoiminnan arvoista

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.