Uutiskirje 10.12.

Uutiskirjeessä:

  • Pellervon kuntavaaliavaus 4.12.
  • Valtuuskunta teki tärkeitä henkilövalintoja
  • MEP-blogit alkoivat
  • Timo Saukkosen Näkökulma: Kokemukseni Pellervon hallinnossa
  • Pellervon Aamu 14.1. Vieraana MEP Sirpa Pietikäinen
  • Stefan Saaristolle merkittävä ansiomerkki

Uutiskirjeeseen

 
Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.