Uutiskirje 12.10.

  • Pellervon vuosikokous valitsi uusia jäseniä valtuuskuntaan
  • Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus aloittaa
  • Ilkka Uusitalo ennustaa kotieläintuotannolle kustannuskriisiä
  • Hallituksen monimuotoisuus on yritykselle tarpeen
  • Keskinäisyydellä on painava kansallinen merkitys
  • Tulevia tapahtumia: Pienosuuskuntaforum 13.9. ja Pellervon Aamu 4.11.
  • Kestävä talous -blogi

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.