Uutiskirje 1.6.2021

  • 15.6. Pellervon Aamu: Osuuskunnan hyvä hallinto -oppaan julkistus
  • 29.-30.6. Kohtaaminen huipulla: Tiede, taide ja osuustoiminta
  • 3.7. Kansainvälinen osuustoimintapäivä
  • 13.7. SuomiAreena: Osuustoiminta – talouden outolintu vai valttikortti?
  • 30.9. Pellervon Päivän Jatkot
  • Uusi Kestävä talous -blogisarja
  • Cooperatives Europen yleiskokous

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.