Uutiskirje 29.3. On uuden aika!

Koronaviruksen variantit ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan luovat talouteen ja yhteiskuntaan poikkeustilan tuntua. Huoltovarmuuden, kotimaisen omistuksen ja osuustoiminnan merkitys vain korostuvat.

Osuustoiminnallisessa maassa elämä on vakaampaa ja turvallisempaa. Sosiaalinen ja taloudellinen koheesio on mitä arvokkain omaisuuserä kansakunnalle. Jotain olemme tehneet kollektiivisesti oikein.

Ihmeellinen asia on, että hiljainen kansa pitää osuustoiminnallista talousmallia kaikkein suosituimpana EVA:n tutkimuksessa vuonna 2020. Se on hieno lähtökohta tulevaan.

Työtehtäväni Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n ja Pellervo-Media Oy:n toimitusjohtajana sekä Osuustoiminnan neuvottelukunnan sihteerinä päättyvät tulevana torstaina. Sen mukana päättyvät lukuisat luottamustehtävät eri osakkuus- ja jäsenorganisaatioiden hallinnoissa.

Kiitän syvästi yhteistyöstä Teitä kaikkia eri puolilla yhteiskuntaa. Toivotan Pellervolle, henkilöstölle, osakkuusyhteisöille, jäsenorganisaatioille, koko osuustoiminnalle ja sidosryhmille parhainta tulevaisuutta.

Nähdään Pellervon Päivässä!

Sami Karhu
Pellervon toimitusjohtaja

1.1.2012-31.3.2022

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.