Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.

Osuustoimintaopetuksen lisääminen on myös ensimmäisenä kohtana eduskuntavaaliohjelmassamme, jonka Pellervon hallitus hyväksyi viime viikolla. Vaalikeskusteluja ja ohjelmienlaadintaa haluamme evästää, että osuuskunnat ja keskinäiset yhtiöt tarvitsevat huomiota. Oli sitten kyse opetuksesta, yritysneuvonnasta, aloittavan yrityksen tuista, asunto-osuuskunnista tai lainsäädännöstä. Emme vaadi erityiskohtelua, ainoastaan pääsyä samalle viivalle muiden kanssa.

Tämän tavoitteen edistämiseen tarvitsemme joukkovoimaa: Nimiä listoille ja aktiivisia keskustelunavauksia eri puolilla Suomea. Näkyvyys tehdään yhdessä!  

Hyvää kesää kaikille!

Kari Huhtala
vt. toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.