Hyvää joulua!

Vuodenkierto lähenee päätepistettään. Kohta koittaa hetki, jolloin vetäydymme kukin tavallamme joulun viettoon.

Kulunut vuosi on ollut vaativa. Alkuvuoden koronarajoitteet vaihtuivat keskusteluun turvallisuuteen. Molemmat asioita, joihin ei ole voinut vaikuttaa. Ne ovat kuitenkin vaikuttaneet ihmisten ja yritysten arkeen ja mieliin.

Toivon, että kulunut vuosi on kaikesta huolimatta ollut myönteinen ja tuonut mukanaan hyviä muistoja.

Hyvän tulevaisuuden rakentamiselle ja yhteisöllisyydelle on tässä ajassa erityistä tarvetta. Sitä työtä Pellervo jatkaa joulutauon jälkeen.

Rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2023!

Mari Kokko
Pellervon toimitusjohtaja

PS. Joulukorttirahamme lahjoitimme Mielenterveyden keskusliittoon, nuorten mielenterveyttä tukevaan työhön.

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Uutiskirje 17.8. Uuden äärellä

usi alkaa pitkästä aikaa toistemme lähitapaamisilla. Työpaikoilla, seminaareissa, asiakastilanteissa. Osuustoimintakeskus Pellervossa olemme lähes juhlamielellä, kun saamme nyt käyttöömme saneeratut tilat Simonkatu 6:ssa Helsingissä.

Uutiskirje 14.6. On aika vaikuttaa!

Tämä kirje käynnistää tärkeän nimienkeruukampanjan. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman iso rintama osuustoimintayritysten johtoa ja tutkijoita vetoomukseen, joka vaatii osuustoiminnalle parempaa asemaa kouluopetuksessa yliopistot mukaan lukien. Aiheesta on puhuttu aiemminkin, mutta lisää painetta tarvitaan.